Kariera


Bezpieczeństwo i jakość żywności - rekrutacja na studia podyplomowe na UJD w Częstochowie

Bezpieczeństwo i jakość żywności - rekrutacja na studia podyplomowe na UJD w Częstochowie

Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie rozpoczął rekrutację na studia podyplomowe Bezpieczeństwo i jakość żywności.

Planowane rozpoczęcie zajęć październik 2020 r. Istnieje możliwość uruchomienia studiów w formie zdalnej. Studia będą prowadzone przez Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych UJD.

Studia skierowane są do osób, które posiadają wyższe wykształcenie i są zatrudnione w jednostkach związanych z produkcją, dystrybucją i kontrolą żywności (zakłady przetwórstwa rolno-spożywczego, placówki żywienia zbiorowego sieci otwartej i zamkniętej, jednostki nadzorujące produkcję żywności) oraz dla osób z wyższym wykształceniem kierunkowym, które chcą podnieść swoje kompetencje.

Szczegółowe informacje na stronie Uczelni: BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - UJD W CZĘSTOCHOWIE



ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Dowiedz się więcej o Uczelni:


Przeglądaj kierunki studiów w Częstochowie według rodzajów studiów:

Zobacz aktualności i propozycje studiów na innych częstochowskich uczelniach wyższych:


Autor:
Treść komentarza:

Wybierz obrazek na którym narysowany jest dom:







W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES.

OK, rozumiem